Tax ,Tax,Tax in India..! (where it goes?)

1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX

2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX

3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX

5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX

6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY

8) Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX

9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX

12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX

15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX

17) Qus.: Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE

18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE

19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY

21) INDIAN :: Can I die now??
Ans :: No, wait we are about to launch the FUNERAL TAX… lol

Petrol Price
Pakistan Rs. 26
Bangladesh Rs. 22
Cuba Rs.19
Nepal Rs. 34
Burma Rs. 30
Afghanistan Rs. 36
INDIA Rs. 61.64

BASIC COST PER 1 LITRE 16.50
Centre tax 11.80%
Excise duty 9.75%
Vat cess 4%
State tax 8 %

Great job from govt. …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *